SVENSK LYDNADSCHAMPION

I Lördags var vi på Eskilstuna Lokala KK och tävlade. Jag har ingen bra erfarenhet från när vi var där senast gällande våra resultat och hur Krim gick på planen, däremot är klubben helt exemplariska på att arrangera tävlingar. Av någon anledning så hade jag jätte svårt att hålla ordning på mina nerver den här dagen och var helt sjukt nervös strax innan jag skulle gå in på planen. Inte alls bra! Som tur var hade jag Sofia på plats som lugnade och peppade så trotts alla fjärilar i magen så lyckades jag samla mig något innan det var dags för oss att entra planen.
Vi gjorde absolut ingen guldrunda, men vi höll ihop genom hela programmet, räddade poöng och nollade inget moment. 272,5 poäng och därmed vårt tredje första pris i elitklass och championatet i hamn. Vilken lycka, vilken känsla! Ett utav våra stora delmål är uppnått och jag har tagit mig så mycket längre i tävlingssamanhang än vad jag någonsin gjort tidigare. Nu väntar nästa mål och därmed nya utmaningar.

Platsliggning 9,5
Sitt i grupp 10
Fritt följ 8
Zäta 8,5
Inkallning 7 (DK på nedläggande)
Rutan 10
App.dirigering 6,5 (påväg mot mitten för dirigera om han en gång)
Hoppet 9,5
Vittring 7 (tuggar på pinne)
Fjärr 9,5

Nu laddar vi om in för kommande helg tävling och den fortsatta jakten på SM-poängen. Än har vi en massa detaljer som behöver förstärkas ytterliggare men hej vilken resa vi gjort under det här året och än är året inte slut.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *