Nästa helg ranking debut 

Just nu är vi mitt upp i att toppa formen för nästa helg är det dags för vår debut på rankingtävling (mer om ranking kan du hitta här). För oss, den här gången, som vilken annan tävling som helst. Vi åker dit för att debutera, få kunskap från den typen utav tävling och samla oss mer erfarenhet i bagaget. 

I och med att Krim hade hel lydnadsvila 4,5 veckor i december och sen i januari gick in i halvfart och bara fick köra lugna moment i ca 4 veckor så är vi inte riktigt tillbaka i fas varken i styrka eller kondition. Vi har inte helt fått hundra procent grepp om de nya momenten och vi har haft alldeles för kort tid på oss att hinna få till detaljerna i en del utav de andra momenten. Därför går jag ut helt med inställningen om att vi är där helt utan tanke på att prestera. Jag kommer, som alltid när jag tävlar, sätta upp små mål som jag vill att vi ska uppnå och sen fokusera på tanken om att vi är där för att checka av de nya momenten, miljön och njuta utav att inspireras utav alla andra fantastiska ekipage. 

Jag njuter till fullo av att vi är tillbaka på träningsplanen tillsammans, han och jag! 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *