Årets ekipage och en massa boost

Krim och jag blev årets ekipage i lydnadsklass Elit på Vallentuna Brukshubdklubb:)

Mindre än en vecka kvar till tävling. Krim har fått två dagars återhämtning och idag körde vi ett jäkla boostpass bara han och jag.

Så här nära inpå tävlingsdag så jobbar jag gärna mycket pepp, mycket tryck och mycket belöningar. Vi ska bara känna att vi har en bra känsla och boosta allt vad vi kan. Egentligen inte så mycket tävlingslikt utan mer överraska och belöna både våra svaga punkter och de som är starkare.

Imorgon kör vi vårt sista ordentliga pass innan tävling. Då får jag hjälp med kommendering och tänker att jag ska fokusera på korta kedjor där jag slänger in belöningar och boostar lite här och var. Tänken är att fokusera på att hitta rätt känsla trots tävlingsledare på plan.

Onsdag blir det ett kortare fyspass, 3km med cykeln, massage och stretch. Torsdag återhämtningsdag och fredag ska vi bara in i tävöingshallen en timme för att känna på miljön och boosta lite kvarmoment.

Känner mig sjukt taggad på att få kliva ut på tävlingsplanen igen!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *